Mexicaans eten, Galápagos en 12 millimeter
Door: fokkoaldershoff
Blijf op de hoogte en volg Fokko
24 Augustus 2010 | Ecuador, Puerto López
Ga nooit Mexicaans eten in Quito, tenzij je graag een nacht lang wilt braken en vervolgens de dag erna ook in een prullenbak op het vliegveld. Ik was niet de enige met een voedselvergiftiging, Jan en Fleur met wie ik gegeten had waren ook doodziek.
Maar gelukkig stond er iets moois in het vooruitzicht: namelijk een bezoek aan de Islas de Galapagos!!
Ik heb een trip gemaakt met een catamaran langs verschillende eilanden, samen met 9 andere backpackers en met een crew bestaande uit 6 Ecuadorianen. En wat geweldig was dat! Zelfs zo mooi dat ik besloten heb langer te blijven. Totaal ben ik 8 dagen op de Galapagos geweest en daardoor $1600,- armer, maar het was het waard!
Walvissen en dolfijnen gezien, gesnorkeld met zeeleeuwen, roggen, schildpadden, pinguins, kleine haaien en vele vissen. Verder uiteraard heel veel wildlife gezien, heel veel vogels waaronder flamingo´s, albatrossen, ¨blue footed boobies¨, pinguins en meer. Het was echt geweldig!
Daarna ben ik naar Baños gegaan, waar ik toevallig Fleur en Jan in een hostel tegenkwam. Met hen had ik de dagen in Quito doorgerbacht.
Inmiddels ben ik ook weer met hen in Puerto Lopez aan de Ecuadoriaanse kust. Dat is een chille badplaats waar ik een paar dagen blijf.
En last but not least, ik ben naar een peloqueria (kapper) geweest en mijn haar is nu slechts 12 millimeter lang!! Wat een ervaring. En het ziet er nog aardig uit ook al zeg ik het zelf!
Hoop dat met jullie ook alles goed is!
Hasta la mensaje proxima tambien y adios!!
wat foto´s: http://picasaweb.google.com/114183129850002086143/EcuadorDeel1?authkey=Gv1sRgCJutwPvLu8CCoAE&feat=directlink
25 Augustus 2010 - 08:43
Roos:
wauw man, dat is echt het paradijs op die galapagos eilanden! jaloezie! ik vind je korte kop eigenlijk niet verkeerd, staat je best natuurlijk! en scheelt denk ik wel n beetje in de warmte zonder de mat in je nek :P
zal je binnenkort ff mailen, ook over mn vette vakantie! kus -
25 Augustus 2010 - 11:13
Zussie:
Hee broertje!
Nou dat staat je best goed moet ik zeggen! Wat aan fantastische foto's. Mama is vast jaloers op die blauw-voet-pelikanen.
Tot mails!!
Liefs, je zussie
25 Augustus 2010 - 12:53
Anton:
Mooie foto's hoor fokkie, lekker DSK promoten daar in het westen ;). Kort haar staat je vet goed btw! -
25 Augustus 2010 - 14:25
Pa:
www.wat doejijnu???? lijkt me beter dan waar ben jij nu! wat een kale kop zeg. Bijna echt Ankeveens gabber werk! Eerst schrikken en slikken, al dat mooie golvende haar op Ecuadorese grond. Maar als ik langer naar je foto kijk wordt het nog best aardig! De overige foto's zijn aardig jaloersmakend!
Je PA -
25 Augustus 2010 - 16:25
Sylvia:
Wat een super ervaring op de Galapagos! Dat jij daar zo lang bent geweest is uniek! Geniet van dit alles jongen, vet cool, maar dat komt wel goed. En nogmaals: dat haar van je is een toppertje! -
25 Augustus 2010 - 18:19
Je Ma:
Herken ik nu weer baby Fokko die heel lang een heel groot kaal hoofd had? Ik vind je met krullen toch net iets knapper.
Wat een dieren, ik was al zo blij met papegaaiduikers en zeearenden in Noorwegen. Ik ben super jaloers, een walhallah voor biologen daar! -
26 Augustus 2010 - 07:34
Ama:
hey kleinzoon wat een waagstuk,maar wat staat dat korte koppie je leuk!
gezien de reacties van de familie hier zou ik je aanraden laat je haar snel weer groeien.
Wat een ervaring die islos galapagos!Dat neemt niemand je meer af.
Liefs. -
26 Augustus 2010 - 11:43
Sebas:
Ow dat prachtige kapsel helemaal weg... naja ik zie het door de vingers...
Wat een prachtige foto's. Hier erg regenachtig, daar lijk jij geen last van te hebben. Blijf schrijven. Ik ben benieuwd naar je volgende verhaal.
Sebas -
26 Augustus 2010 - 19:48
Ryan:
Heej! Klinkt goed man! En lekker dat je gewoon wat langer kan blijven als je dat wil :) Foto's zien er ook goed uit! Vooral die foto met snorkeloutfit.. Sexy! ;P haha! He heeel veel plezier en tot je volgende verhaal!
Kus -
29 Augustus 2010 - 07:25
Ludy En Pim:
Beste Fokko,
indrukwekkend verslag en goede nieuwe coupe!
Wat een geweldig mooie foto's.
We zien uit naar je volgende meewaardigheden uit het verre buitenland.
hartelijke groet,
Ludy en Pim
31 Augustus 2010 - 15:38
Jap:
fucking vet gek! Lekker coupje ook. Rautemusik-waardig zou ik zo zeggen.
Veel plezier!
Bye.
Gr. Jap
03 September 2010 - 07:56
Sanne:
Ziet er goed uit Fok! Die kale kop trouwens ook! Pilotenbrilletje op en je bent net David Beckham! ;)
Veel plezier nog daar!
Liefs, je schoonzus -
08 September 2010 - 07:53
Ok:
Hee vent
Ja braken hoort er ook bij. Galapagos klinkt geweldig en de investering zeker waard. Hasta poco! Ok