Ecuadorrr!!!
Door: fokkoaldershoff
Blijf op de hoogte en volg Fokko
13 Augustus 2010 | Ecuador, Quito
Na een lange vlucht van 18 uur en zonder slaap, vanwege een erg dikke, zwetende en snurkende Ecuadoriaan naast me, kwam ik aan op Quito aeropuerto. Daarvandaan een taxi genomen (het onderhandelen was nog vrij matig van mijn kant) samen met twee Nederlanders, Fleur en Jan.
Samen met hen heb ik de afgelopen dagen in Quito doorgebracht, een gigantisch uitgestrekte stad op 2800 meter hoogte, met een mooi oud koloniaal centrum. We hebben even ten noorden van Quito de Mitad del Mundo bezocht, waar de evenaar zich bevindt. Toch leuk om van noordelijk halfrond naar het zuidelijke heen en weer te hoppen!
Morgen gaan we mountainbiken bij de Cotopaxi, een vulkaan van bijna 6000 meter hoog. Gelukkig fietsen we naar beneden en niet naar boven!
En zondag richting las Islas Galápagos, voor 5 dagen. Gelukkig is het weer daar mooi en de deal die ik gemaakt had ook! Heb er erg veel zin in!
Kortom: alles gaat goed! Nog wel wat last van jetlagachtige verschijnselen maar dat wordt minder.
Hasta la mensaje proxíma y adios!!
p.s. foto's volgen nog en ik hoop dat het met iedereen daar in las Nederland goed gaat!
16 Augustus 2010 - 09:26
Anton:
Wow, zowaar de eerste die reageert! Klinkt goed Fokko, ik hoop dat de rest van je reis ook naar zin is! -
16 Augustus 2010 - 11:01
Pim En Ludy:
Hoi Fokko,
Leuk zo snel wat van je te horen. We hopen dat je heel veel moois gaat zien op de Galapagos. We zijn benieuwd naar de foto's. Veel plezier!
hartelijke groeten, Pim en Ludy -
16 Augustus 2010 - 16:21
Jabba:
Trek je wel elke dag een schone onderbroek aan jongen? -
16 Augustus 2010 - 18:04
Sylvia:
nu al mooie dingen gedaan, goed zo Fokkie! Ga zo door...
Ook wij hebben mooie dingen gedaan in Wassenaar, eindelijk in de zwemvijver gezwommen, de trampoline gesloopt, de achtbanen in Duinrell gezien, verdronken in het Tikibad, supersjiek geBBQt, kennis opgesnoven zowel in het Anatomisch museum als in Naturalis en uiteindelijk met een volle buik van het 'zuur vlees' weer huiswaarts gegaan... We hebben je gemist!
Maar goeie keuze hoor, ik zou ook niet overvliegen voor zo'n weekendje als je in het prachtige Ecuador zit!
xSyl -
16 Augustus 2010 - 19:54
Rob:
Yo fokkie,
goed om te horen dat je goed bent aangekomen en ik hoop dat je heel veel mooie avonturen mee gaat maken en zodoende ons gaat verblijden met je sterke verhalen!
adios amigo
16 Augustus 2010 - 20:38
Zussie:
Heeee broertje! Klinkt goed allemaal!! Nu lekker op de mooiste eilanden ter wereld, wij zijn jaloers hoor, echt waar. Ik mail je binnenkort. Geniet er van fokkie! Wat een reis!
Met ajax gaat het matig btw..Ik hou je op de hoogte:) wel gek dat je nu aan de andere kant van de wereld zit..Nou tot mails of skype.
liefs,
je zussie! -
17 Augustus 2010 - 22:10
Zenitha:
Heerlijk, 4 maanden op pad. Goed begin, zo te horen.Veel plezier maar en dat je maar mooie/leuke dingen mag zien en meemaken,liefs,Zenitha -
19 Augustus 2010 - 15:53
Jap:
Sukke! Mooi bericht, klinkt goed, veel plezier dort!
We gaan enorm faxen.
Heauiii!
Der Jappie -
19 Augustus 2010 - 18:49
Kikilara:
heel veel plezier op je reis!ben jaloers. x kikilara -
22 Augustus 2010 - 12:23
Wimar:
He neef, veel plezier op je reis! Tof, leuk! Ik hoop op mooie verhalen als je terug komt. Groetjes!
P.S. Ik steun de oproep voor een schone oproep elke dag volledig... Straks wil er niemand meer naast jou zitten... -
23 Augustus 2010 - 01:38
Fleur En Jan:
We hebben je overal gezocht in Banos, waar ben je en waar blijven de Galapagosverhalen/foto's.
Groet de twee Nederlanders uit Quito -
24 Augustus 2010 - 12:53
Ok:
Hee Fokko
Naar beneden fietsen? De volgende keer omhoog hoop ik. En draait het water in het afvoerputje op het zuidelijk halfrond nu linksom of rechtsom? Hoop dat los Galapagos mooi waren. Hasta luego, Ok